Fasadrenovering Bromma

Putsade fasader

Behöver även din fasad en översyn? Fasaden, liksom taket, är en av husets viktigaste delar. Den skyddar mot väder och vind och ser till att ditt hus får ett behagligt inneklimat utan drag.

Vi erbjuder putsade fasader enligt ett system som heter Serporoc Fasadsystem. Här får fasaden även en tilläggsisolering, vilket ger en bättre fastighetsekonomi.

Tack vare att systemet har en rörlig infästning mot stommen minimeras risken för sprickor i fasaden och även underhållet blir minimalt. Du behöver bara måla om fasaden med jämna mellanrum och kan rengöra den enkelt vid behov.

Isoleringen bakom putsen består av mineralull vilket är ett effektivt isoleringsmaterial som skyddar mot fukt och mögel. Det ger ett utmärkt isolervärde. Hör av dig för en kostnadsfri offert!


Fritt val av fasadfärg

Putsade fasader går att få i vilken färg som helst. Välj själv om du vill ha något traditionellt eller om du vågar ta ut svängarna lite mer. Bra att veta kan dock vara att vissa områden har regler för vilka färger som får användas för att ditt hus ska passa in väl med omgivningarna.

Hör av dig till kommunen och fråga om detta gäller dig innan du väljer kulör. Annars är det fritt fram att kombinera färger och nyanser så som du själv tycker är snyggt. Vi hjälper dig gärna att välja om du känner dig osäker på vad som kan passa bra.

Trygga tak med 10 års garanti! Vi ser till att du får ett tak som håller.