Takrenovering Bromma

Investera i ditt tak

Det finns olika anledningar till varför man behöver göra en takrenovering, men oftast beror det på att taket blivit skadat eller för gammalt. Takrenovering innebär att man byter ut eller reparerar det gamla taket på en fastighet. Hur ofta man behöver renovera taket beror på vilken typ av tak man har samt hur taket är beläget. 

Hos oss arbetar duktiga plåtslagare och takläggare som hjälper dig renovera taket på ett professionellt och säkert sätt. Kontakta oss och beställ offert!


Takrenovering Bromma

Vi renoverar ditt tak

Det finns flera sätt att renovera ett tak. Hur man renoverar ett tak beror på takets material samt vilken typ av skada det gäller. Om det är ett platt papptak kan man laga hål eller lägga på ett nytt lager med bitumen. Är det ett tegel- eller betongtak kan man behöva byta pannor som är spruckna eller saknas.

Innan våra takläggare börjar med en takrenovering gör de en noggrann undersökning av taket och dess skick. Takläggarna som arbetar hos oss vet hur de skall gå tillväga, vilka material de skall använda och har koll på det föreskrifter och byggregler som gäller för tak. 

Anlita oss för säker takrenovering

Att utföra arbete på tak kan vara förenat med fara om man inte har rätt utbildning och utrustning för jobbet. Tyvärr är fallolyckor från hög höjd en av de vanligaste olyckorna i byggbranschen. Vår takläggningsfirma är mån om säkerheten för de takläggare och plåtslagare som arbetar hos oss. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att varken du eller de som arbetar på ditt tak utsätts för onödig fara eller risk. 

Hör av dig till oss för kvalitativ och säker takrenovering!

Tak som håller länge

Alla tak håller längre om de tas om hand och renoveras på rätt sätt. Papptak kan hålla i så mycket som trettio år med rätt tillsyn, plåttak i mer än femtio år och tegelpannor kan bestå i ett helt sekel.

De olika materialen har alla sina egna utmaningar. Papptak kan få revor och hål, plåttak kan rosta och pannor av betong eller tegel kan spricka eller blåsa av.

Alla dessa problem går dock att åtgärda med rätt kunskap, bra material och passande verktyg. Takläggarna som arbetar hos oss är erfarna och kompetens att arbeta med alla olika typer av tak. Hos oss finns även plåtslagare som kan laga plåttak och plåtdetaljer på ett korrekt sätt.

Hör av dig till oss för att beställa offert på takrenovering eller för att få reda på mer om hur vi arbetar!

Anlita oss för säker takrenovering