Om oss

En trygg byggfirma

Täta och säkra tak i över 30 år. När du anlitar oss får du hjälp av ett gäng takläggare som verkligen älskar tak och gör sitt yttersta för att du ska få ett tak som håller för det nordiska klimatet med dess varierande påfrestningar från väder, vind, värme och kyla.

Ett bra tak är mer än att slänga på lite tegelpannor. Det krävs kunskap om hur man gör underarbetet rätt med rätt takvinklar, en god plan för avvattning, rätt underlag och givetvis ett yttermaterial som är noga utvalt. Det lönar sig att investera i bra kvalitet från början så slipper jobbet göras om på många årtionden.

Vår målsättning är alltid att jobbet ska göras rätt från början och vi följer alltid rekommendationerna från leverantören gällande hur de olika materialen ska installeras. Därtill följer vi givetvis gällande byggnormer och säkerhetsföreskrifter för byggarbetsplatser. 10 års garanti på takarbetet får du också!

Miljön är viktig för oss. Därför gör vi allt vi kan för att välja material som lever upp till höga krav gällande miljö- och hälsosynpunkt, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi återanvänder så mycket som möjligt och kör miljövänligt i våra transporter och resor till och från arbetsplatsen.

Trygga tak med 10 års garanti! Vi ser till att du får ett tak som håller.